How do you use granite andesite and diorite in a recipe?

9 posts / 0 new
Last post
Offline
Last seen: 1 month 2 days ago
Joined: 08/08/2014 - 23:22
Gems: 1
How do you use granite andesite and diorite in a recipe?

I cant seem to find them. help me please.



JustGameIn's picture
Online
Last seen: 8 min 40 sec ago
Joined: 06/30/2015 - 20:42
Gems: 28
Not possible at the moment.

Not possible at the moment.

Nuparu00's picture
Offline
Last seen: 8 hours 30 min ago
Joined: 08/27/2013 - 18:03
Gems: 273
Try use in your code Blocks

Try use in your code Blocks.granite or Blocks.andesite , Blocks.diorite

JustGameIn's picture
Online
Last seen: 8 min 40 sec ago
Joined: 06/30/2015 - 20:42
Gems: 28
I tried that with color matic

I tried that with color matic about a week ago. Did not work.

Offline
Last seen: 2 days 5 hours ago
Joined: 12/01/2015 - 03:21
Gems: 0
RE:Try use in your code Blocks

@Nuparu00 I agree, it should work... I don't know.

Nuparu00's picture
Offline
Last seen: 8 hours 30 min ago
Joined: 08/27/2013 - 18:03
Gems: 273
Maybe could work write Blocks

Maybe could work write Blocks.stone and select metadata.

Offline
Last seen: 1 year 2 weeks ago
Joined: 12/29/2015 - 22:34
Gems: 0
you can`t do it, because last

you can`t do it, because last version of MCreator used for 1.7.10 Minecraft

Offline
Last seen: 1 month 3 weeks ago
Joined: 04/26/2015 - 10:09
Gems: 0
Those blocks are since 1.8

Those blocks are since 1.8 update. Do you have 1.8ver's Mcreator downloaded?

JustGameIn's picture
Online
Last seen: 8 min 40 sec ago
Joined: 06/30/2015 - 20:42
Gems: 28
No they were never added to

No they were never added to mcreator. This is for both 1.8 and 1.8.8 of minceaft version or 1.6.0 and 1.6.1 for mcreator version.