How do you use granite andesite and diorite in a recipe?

9 posts / 0 new
Last post
Offline
Last seen: 2 months 2 days ago
Joined: 08/08/2014 - 23:22
Gems: 5
How do you use granite andesite and diorite in a recipe?

I cant seem to find them. help me please.



JustGameIn's picture
Offline
Last seen: 32 min 57 sec ago
Joined: 06/30/2015 - 20:42
Gems: 177
Not possible at the moment.

Not possible at the moment.

Offline
Last seen: 12 min 13 sec ago
Joined: 08/27/2013 - 18:03
Gems: 483
Try use in your code Blocks

Try use in your code Blocks.granite or Blocks.andesite , Blocks.diorite

JustGameIn's picture
Offline
Last seen: 32 min 57 sec ago
Joined: 06/30/2015 - 20:42
Gems: 177
I tried that with color matic

I tried that with color matic about a week ago. Did not work.

Offline
Last seen: 9 months 1 week ago
Joined: 12/01/2015 - 03:21
Gems: 0
RE:Try use in your code Blocks

@Nuparu00 I agree, it should work... I don't know.

Offline
Last seen: 12 min 13 sec ago
Joined: 08/27/2013 - 18:03
Gems: 483
Maybe could work write Blocks

Maybe could work write Blocks.stone and select metadata.

Offline
Last seen: 1 year 9 months ago
Joined: 12/29/2015 - 22:34
Gems: 0
you can`t do it, because last

you can`t do it, because last version of MCreator used for 1.7.10 Minecraft

Offline
Last seen: 11 months 1 day ago
Joined: 04/26/2015 - 10:09
Gems: 0
Those blocks are since 1.8

Those blocks are since 1.8 update. Do you have 1.8ver's Mcreator downloaded?

JustGameIn's picture
Offline
Last seen: 32 min 57 sec ago
Joined: 06/30/2015 - 20:42
Gems: 177
No they were never added to

No they were never added to mcreator. This is for both 1.8 and 1.8.8 of minceaft version or 1.6.0 and 1.6.1 for mcreator version.