TX Blocks -Stairs, Slabs

7 posts / 0 new
Last post
JustGameIn's picture
Offline
Last seen: 3 weeks 4 hours ago
Joined: 06/30/2015 - 20:42
Gems: 35
TX Blocks -Stairs, Slabs

So I want to create some slabs, stairs. I first look online, there is a TX blocks option which is moved to blocks but does not have stairs or slabs. I look on the wiki no information on how to create stairs and to make slabs is not working but make the block 2x higher so I decide to try myself and it worked but the texture does not work. The texture acts like a whole block.

 

How do I do stairs and slabs?



Harvster2500's picture
Offline
Last seen: 8 months 2 weeks ago
Joined: 09/09/2014 - 19:27
Gems: 0
If I recall, there might be a

If I recall, there might be a load of boxes containing some numbers inside. One of them you change to 0.5, I cant remember which one. Sorry If i Was Unhelpful XD

 

JustGameIn's picture
Offline
Last seen: 3 weeks 4 hours ago
Joined: 06/30/2015 - 20:42
Gems: 35
I know how to do slab but the

I know how to do slab but the texture dont work with it, it acts like a full block texture.

Offline
Last seen: 1 year 5 months ago
Joined: 05/04/2015 - 03:43
Gems: 0
Use techne to make a half

Use techne to make a half block model. assign textures to it, there you go.

Mr_Alpha's picture
Offline
Last seen: 4 weeks 18 hours ago
Joined: 07/29/2015 - 23:48
Gems: 58
RE:Use techne to make a half

@olvenmage Just so you all know MCreator requires .json now. Techne doesn't work for block models.

JustGameIn's picture
Offline
Last seen: 3 weeks 4 hours ago
Joined: 06/30/2015 - 20:42
Gems: 35
I was actully thinking about

I was actully thinking about that, if I make it 16x8 it would make a half slab. Ill give it a shot.

Brich036's picture
Offline
Last seen: 4 months 2 weeks ago
Joined: 05/11/2015 - 03:57
Gems: 2
yeah techne donst work with

yeah techne donst work with mcreator give mrcrayfish's model creator a try here is the link

http://www.mrcrayfish.com/tools.php?id=mc#downloads