No sound....

5 posts / 0 new
Last post
Coolguy1260's picture
Offline
Last seen: 5 months 1 week ago
Joined: 11/17/2014 - 00:15
Gems: 0
No sound....

I don't know why, but no sounds at all work! Not even the normal minecraft sounds! I don't plan to add sounds later on, but still, I NEED HEEEEELP



Coolguy1260's picture
Offline
Last seen: 5 months 1 week ago
Joined: 11/17/2014 - 00:15
Gems: 0
Log:

Log:


BOOTING UP GRADLE...
Data loaded, MCreator gradle console ready [ver 1.007]! [boot took 0 milliseconds]
RIGHT click once to copy log to the clipboard or twice to clear the log.
===================================================================================================================================
Executing gradle command: clean runClient
Microsoft Windows [Version 10.0.10240]
(c) 2015 Microsoft Corporation. All rights reserved.
C:\Pylo\MCreator157Fix>cd forge
C:\Pylo\MCreator157Fix\forge>SET "JAVA_HOME=C:\Pylo\MCreator157Fix\jdk\"
C:\Pylo\MCreator157Fix\forge>SET JAVA_EXE=%JAVA_HOME%\bin\java.exe
C:\Pylo\MCreator157Fix\forge>SET PATH=%JAVA_HOME%\bin\;%PATH%
C:\Pylo\MCreator157Fix\forge>gradlew clean runClient
****************************
 Powered By MCP:             
 http://modcoderpack.com/    
 Searge, ProfMobius, Fesh0r, 
 R4wk, ZeuX, IngisKahn, bspkrs
 MCP Data version : snapshot_20141130
****************************
:clean
:compileApiJava UP-TO-DATE
:processApiResources UP-TO-DATE
:apiClasses UP-TO-DATE
:sourceMainJava
:compileJava
:processResources
:classes
:jar
:getVersionJson
:extractUserDev UP-TO-DATE
:extractNatives UP-TO-DATE
:getAssetsIndex
:getAssets
:makeStart
[ant:javac] warning: [options] bootstrap class path not set in conjunction with -source 1.6
[ant:javac] 1 warning
:runClient
[14:17:24] [main/INFO] [GradleStart]: Extra: []
[14:17:25] [main/INFO] [GradleStart]: Running with arguments: [--userProperties, {}, --accessToken, {REDACTED}, --assetIndex, 1.8, --assetsDir, C:/Users/Jack/.gradle/caches/minecraft/assets, --version, 1.8, --tweakClass, net.minecraftforge.fml.common.launcher.FMLTweaker, --tweakClass, net.minecraftforge.gradle.tweakers.CoremodTweaker]
[14:17:25] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name net.minecraftforge.fml.common.launcher.FMLTweaker
[14:17:25] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Using primary tweak class name net.minecraftforge.fml.common.launcher.FMLTweaker
[14:17:25] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name net.minecraftforge.gradle.tweakers.CoremodTweaker
[14:17:25] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class net.minecraftforge.fml.common.launcher.FMLTweaker
[14:17:25] [main/INFO] [FML]: Forge Mod Loader version 8.0.37.1334 for Minecraft 1.8 loading
[14:17:25] [main/INFO] [FML]: Java is Java HotSpot(TM) Client VM, version 1.7.0_60, running on Windows 8.1:x86:6.3, installed at C:\Pylo\MCreator157Fix\jdk\jre
[14:17:25] [main/INFO] [FML]: Managed to load a deobfuscated Minecraft name- we are in a deobfuscated environment. Skipping runtime deobfuscation
[14:17:25] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class net.minecraftforge.gradle.tweakers.CoremodTweaker
[14:17:25] [main/INFO] [GradleStart]: Injecting location in coremod net.minecraftforge.fml.relauncher.FMLCorePlugin
[14:17:25] [main/INFO] [GradleStart]: Injecting location in coremod net.minecraftforge.classloading.FMLForgePlugin
[14:17:25] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name net.minecraftforge.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker
[14:17:25] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name net.minecraftforge.fml.common.launcher.FMLDeobfTweaker
[14:17:25] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name net.minecraftforge.gradle.tweakers.AccessTransformerTweaker
[14:17:25] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class net.minecraftforge.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker
[14:17:25] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class net.minecraftforge.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker
[14:17:25] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class net.minecraftforge.fml.relauncher.CoreModManager$FMLPluginWrapper
[14:17:25] [main/ERROR] [FML]: The binary patch set is missing. Either you are in a development environment, or things are not going to work!
[14:17:27] [main/ERROR] [FML]: FML appears to be missing any signature data. This is not a good thing
[14:17:27] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class net.minecraftforge.fml.relauncher.CoreModManager$FMLPluginWrapper
[14:17:27] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class net.minecraftforge.fml.common.launcher.FMLDeobfTweaker
[14:17:28] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class net.minecraftforge.gradle.tweakers.AccessTransformerTweaker
[14:17:28] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name net.minecraftforge.fml.common.launcher.TerminalTweaker
[14:17:28] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class net.minecraftforge.fml.common.launcher.TerminalTweaker
[14:17:28] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Launching wrapped minecraft {net.minecraft.client.main.Main}
[14:17:28] [Client thread/INFO]: Setting user: Player358
[14:17:32] [Client thread/INFO]: LWJGL Version: 2.9.1
[14:17:32] [Client thread/INFO] [MinecraftForge]: Attempting early MinecraftForge initialization
[14:17:32] [Client thread/INFO] [FML]: MinecraftForge v11.14.1.1334 Initialized
[14:17:32] [Client thread/INFO] [FML]: Replaced 204 ore recipies
[14:17:32] [Client thread/INFO] [MinecraftForge]: Completed early MinecraftForge initialization
[14:17:33] [Client thread/INFO] [FML]: Searching C:\Pylo\MCreator157Fix\forge\eclipse\mods for mods
[14:17:34] [Client thread/INFO] [TestEnvironmentMod]: Mod TestEnvironmentMod is missing the required element 'name'. Substituting TestEnvironmentMod
[14:17:34] [Client thread/INFO] [FML]: Forge Mod Loader has identified 4 mods to load
[14:17:34] [Client thread/INFO] [FML]: Attempting connection with missing mods [mcp, FML, Forge, TestEnvironmentMod] at CLIENT
[14:17:34] [Client thread/INFO] [FML]: Attempting connection with missing mods [mcp, FML, Forge, TestEnvironmentMod] at SERVER
[14:17:35] [Client thread/INFO]: Reloading ResourceManager: Default, FMLFileResourcePack:Forge Mod Loader, FMLFileResourcePack:Minecraft Forge, FMLFileResourcePack:TestEnvironmentMod
[14:17:35] [Client thread/INFO] [FML]: Processing ObjectHolder annotations
[14:17:35] [Client thread/INFO] [FML]: Found 384 ObjectHolder annotations
[14:17:35] [Client thread/INFO] [FML]: Configured a dormant chunk cache size of 0
[14:17:35] [Client thread/INFO] [FML]: Applying holder lookups
[14:17:35] [Client thread/INFO] [FML]: Holder lookups applied
[14:17:35] [Sound Library Loader/INFO]: Starting up SoundSystem...
[14:17:36] [Thread-7/INFO]: Initializing LWJGL OpenAL
[14:17:36] [Thread-7/INFO]: (The LWJGL binding of OpenAL.  For more information, see http://www.lwjgl.org)
AL lib: (EE) MMDevApiOpenPlayback: Device init failed: 0x80004005
[14:17:36] [Thread-7/INFO] [STDERR]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:748]: java.lang.NullPointerException
[14:17:36] [Thread-7/INFO] [STDERR]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:748]:     at org.lwjgl.openal.ALC10.alcDestroyContext(ALC10.java:362)
[14:17:36] [Thread-7/INFO] [STDERR]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:748]:     at org.lwjgl.openal.AL.destroy(AL.java:210)
[14:17:36] [Thread-7/INFO] [STDERR]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:748]:     at org.lwjgl.openal.AL.init(AL.java:175)
[14:17:36] [Thread-7/INFO] [STDERR]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:748]:     at org.lwjgl.openal.AL.create(AL.java:138)
[14:17:36] [Thread-7/INFO] [STDERR]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:748]:     at org.lwjgl.openal.AL.create(AL.java:102)
[14:17:36] [Thread-7/INFO] [STDERR]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:748]:     at org.lwjgl.openal.AL.create(AL.java:201)
[14:17:36] [Thread-7/INFO] [STDERR]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:748]:     at paulscode.sound.libraries.LibraryLWJGLOpenAL.init(LibraryLWJGLOpenAL.java:164)
[14:17:36] [Thread-7/INFO] [STDERR]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:748]:     at paulscode.sound.SoundSystem.CommandNewLibrary(SoundSystem.java:1576)
[14:17:36] [Thread-7/INFO] [STDERR]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:748]:     at paulscode.sound.SoundSystem.CommandQueue(SoundSystem.java:2572)
[14:17:36] [Thread-7/INFO] [STDERR]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:748]:     at paulscode.sound.CommandThread.run(CommandThread.java:121)
[14:17:51] [Client thread/INFO]: Created: 512x512 textures-atlas
[14:17:53] [Client thread/INFO] [FML]: Forge Mod Loader has successfully loaded 4 mods
[14:17:53] [Client thread/INFO]: Reloading ResourceManager: Default, FMLFileResourcePack:Forge Mod Loader, FMLFileResourcePack:Minecraft Forge, FMLFileResourcePack:TestEnvironmentMod
[14:17:53] [Sound Library Loader/INFO]: Starting up SoundSystem...
[14:17:53] [Thread-9/INFO]: Initializing LWJGL OpenAL
[14:17:53] [Thread-9/INFO]: (The LWJGL binding of OpenAL.  For more information, see http://www.lwjgl.org)
[14:17:53] [Thread-9/INFO] [STDERR]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:748]: java.lang.IllegalStateException: Only one OpenAL context may be instantiated at any one time.
[14:17:53] [Thread-9/INFO] [STDERR]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:748]:     at org.lwjgl.openal.AL.create(AL.java:113)
[14:17:53] [Thread-9/INFO] [STDERR]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:748]:     at org.lwjgl.openal.AL.create(AL.java:102)
[14:17:53] [Thread-9/INFO] [STDERR]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:748]:     at org.lwjgl.openal.AL.create(AL.java:201)
[14:17:53] [Thread-9/INFO] [STDERR]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:748]:     at paulscode.sound.libraries.LibraryLWJGLOpenAL.init(LibraryLWJGLOpenAL.java:164)
[14:17:53] [Thread-9/INFO] [STDERR]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:748]:     at paulscode.sound.SoundSystem.CommandNewLibrary(SoundSystem.java:1576)
[14:17:53] [Thread-9/INFO] [STDERR]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:748]:     at paulscode.sound.SoundSystem.CommandQueue(SoundSystem.java:2572)
[14:17:53] [Thread-9/INFO] [STDERR]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:748]:     at paulscode.sound.CommandThread.run(CommandThread.java:121)
[14:17:56] [Client thread/INFO]: Created: 512x512 textures-atlas
[14:18:01] [Server thread/INFO]: Starting integrated minecraft server version 1.8
[14:18:01] [Server thread/INFO]: Generating keypair
[14:18:01] [Server thread/INFO] [FML]: Injecting existing block and item data into this server instance
[14:18:01] [Server thread/INFO] [FML]: Applying holder lookups
[14:18:01] [Server thread/INFO] [FML]: Holder lookups applied
[14:18:02] [Server thread/INFO] [FML]: Loading dimension 0 (PTest) (net.minecraft.server.integrated.IntegratedServer@e3cd41)
[14:18:02] [Server thread/INFO] [FML]: Loading dimension 1 (PTest) (net.minecraft.server.integrated.IntegratedServer@e3cd41)
[14:18:02] [Server thread/INFO] [FML]: Loading dimension -1 (PTest) (net.minecraft.server.integrated.IntegratedServer@e3cd41)
[14:18:02] [Server thread/INFO]: Preparing start region for level 0
[14:18:03] [Server thread/INFO]: Changing view distance to 8, from 10
[14:18:04] [Netty Local Client IO #0/INFO] [FML]: Server protocol version 1
[14:18:04] [Netty Server IO #1/INFO] [FML]: Client protocol version 1
[14:18:04] [Netty Server IO #1/INFO] [FML]: Client attempting to join with 4 mods : mcp@9.05,FML@8.0.37.1334,Forge@11.14.1.1334,TestEnvironmentMod@1.0
[14:18:04] [Netty Local Client IO #0/INFO] [FML]: [Netty Local Client IO #0] Client side modded connection established
[14:18:04] [Server thread/INFO] [FML]: [Server thread] Server side modded connection established
[14:18:04] [Server thread/INFO]: Player358[local:E:73d05c9e] logged in with entity id 108 at (764.6008966094406, 4.0, -242.98064896217105)
[14:18:04] [Server thread/INFO]: Player358 joined the game
[14:18:12] [Server thread/INFO]: Saving and pausing game...
[14:18:12] [Server thread/INFO]: Saving chunks for level 'PTest'/Overworld
[14:18:12] [Server thread/INFO]: Saving chunks for level 'PTest'/Nether
[14:18:12] [Server thread/INFO]: Saving chunks for level 'PTest'/The End
[14:18:13] [Server thread/INFO]: Stopping server
[14:18:13] [Server thread/INFO]: Saving players
[14:18:13] [Server thread/INFO]: Saving worlds
[14:18:13] [Server thread/INFO]: Saving chunks for level 'PTest'/Overworld
[14:18:13] [Server thread/INFO]: Saving chunks for level 'PTest'/Nether
[14:18:13] [Server thread/INFO]: Saving chunks for level 'PTest'/The End
[14:18:13] [Server thread/INFO] [FML]: Unloading dimension 0
[14:18:13] [Server thread/INFO] [FML]: Unloading dimension -1
[14:18:13] [Server thread/INFO] [FML]: Unloading dimension 1
[14:18:13] [Server thread/INFO] [FML]: Applying holder lookups
[14:18:13] [Server thread/INFO] [FML]: Holder lookups applied
[14:18:14] [Client thread/INFO]: Stopping!
BUILD SUCCESSFUL
Total time: 1 mins 11.466 secs
Exception in thread "Thread-7" Exception in thread "Thread-9" 
C:\Pylo\MCreator157Fix\forge>
Task completed with return code 0 in 72731 milliseconds
Task return code check OK!

 

Coolguy1260's picture
Offline
Last seen: 5 months 1 week ago
Joined: 11/17/2014 - 00:15
Gems: 0
oh wait... it fixed itself

oh wait... it fixed itself just now. :D

Coolguy1260's picture
Offline
Last seen: 5 months 1 week ago
Joined: 11/17/2014 - 00:15
Gems: 0
Oops,... its back now :(

Oops,... its back now :(

Offline
Last seen: 5 months 1 week ago
Joined: 07/29/2015 - 01:41
Gems: 0
same. I have that problem.

same. I have that problem. But, i don't know how to fix it.