Problem with Mcreator for Mac

18 posts / 0 new
Last post
Offline
Last seen: 1 year 9 months ago
Joined: 10/30/2014 - 15:32
Gems: 0
Problem with Mcreator for Mac

Everytime I create a new element, and try and run, nothing happens, it doesn't work. here is the console:

 

BOOTING UP GRADLE...
Data loaded, MCreator gradle console ready [ver 1.007]! [boot took 7 milliseconds]
RIGHT click once to copy log to the clipboard or twice to clear the log.
===================================================================================================================================
Executing gradle command: clean runClient
chmod: gradlew: No such file or directory
sudo: no tty present and no askpass program specified
Task completed with return code 1 in 100 milliseconds
===================================================================================================================================
Executing gradle command: clean runClient
chmod: gradlew: No such file or directory
sudo: no tty present and no askpass program specified
Task completed with return code 1 in 75 milliseconds
===================================================================================================================================
Executing gradle command: clean runClient
chmod: gradlew: No such file or directory
sudo: no tty present and no askpass program specified
Task completed with return code 1 in 37 milliseconds
===================================================================================================================================
Executing gradle command: clean build
chmod: gradlew: No such file or directory
sudo: no tty present and no askpass program specified
Task completed with return code 1 in 30 milliseconds

 

 

 

I am sure I have the permissions, I have done "chmod 777" on the entire directory.



Offline
Last seen: 1 year 9 months ago
Joined: 07/24/2015 - 03:09
Gems: 0
I have a similiar problem

I have a similiar problem when i try to run something the console says: Executing gradle command: clean runClient
sudo: no tty present and no askpass program specified

Then i wait for hours and when i try to run it it just says there is recompiliation in backround. P.S. I am also on Mac

 

 

Offline
Last seen: 1 year 8 months ago
Joined: 10/08/2014 - 20:44
Gems: 0
I am having the same problem.

I am having the same problem. They neeeeed to make a proper version for mac. I have raged my head off trying to get this to work

Offline
Last seen: 1 year 2 weeks ago
Joined: 06/02/2015 - 21:29
Gems: 0
Try running `sudo java -jar

Try running `sudo java -jar MCreator.jar` instead of `java -jar MCreator.jar`. Just add `sudo` in front of the launch command.

Offline
Last seen: 1 year 7 months ago
Joined: 08/18/2015 - 14:24
Gems: 0
I was excited for MCreator...

I was excited for MCreator... but now this. PLEASE HEEEELP

 

Offline
Last seen: 1 year 4 months ago
Joined: 08/23/2015 - 22:21
Gems: 0
SAME HERE!!!

SAME HERE!!!

stupid message:BOOTING UP GRADLE...
Data loaded, MCreator gradle console ready [ver 1.007]! [boot took 3 milliseconds]
RIGHT click once to copy log to the clipboard or twice to clear the log.
===================================================================================================================================
Executing gradle command: clean build
sudo: no tty present and no askpass program specified
Task completed with return code 1 in 46 milliseconds
===================================================================================================================================
Executing gradle command: clean build
sudo: no tty present and no askpass program specified
Task completed with return code 1 in 38 milliseconds
===================================================================================================================================
Executing gradle command: clean build
sudo: no tty present and no askpass program specified
Task completed with return code 1 in 35 milliseconds
===================================================================================================================================
Executing gradle command: clean runClient
sudo: no tty present and no askpass program specified
Task completed with return code 1 in 18 milliseconds
===================================================================================================================================
Executing gradle command: clean runClient
sudo: no tty present and no askpass program specified
Task completed with return code 1 in 27 milliseconds
===================================================================================================================================
Executing gradle command: clean runClient
sudo: no tty present and no askpass program specified
Task completed with return code 1 in 37 milliseconds

 

Offline
Last seen: 1 year 6 months ago
Joined: 09/11/2015 - 11:22
Gems: 0
This IS ALSO HAPPENING TO ME

This IS ALSO HAPPENING TO ME

I just wanted to make mods:(

 

Offline
Last seen: 2 months 1 week ago
Joined: 10/26/2014 - 11:31
Gems: 5
Same for me

Same for me

its says

Executing gradle command: clean build
sudo: no tty present and no askpass program specified

P.S i have a MacBook Pro MADE IN 2009

Enderminer559's picture
Offline
Last seen: 2 months 1 week ago
Joined: 09/19/2015 - 19:48
Gems: 0
WHAT IS WRONG WITH THAT?!  

WHAT IS WRONG WITH THAT?!

 

Offline
Last seen: 1 year 4 months ago
Joined: 09/02/2015 - 14:18
Gems: 0
My problem: Executing gradle

My problem: Executing gradle command: getAssets
sudo: no tty present and no askpass program specified
Task completed with return code 1 in 45 milliseconds. PS, I'm not a girl!!!

Offline
Last seen: 1 year 4 months ago
Joined: 09/02/2015 - 14:18
Gems: 0
Spoiler: Highlight to

Spoiler: Highlight to view
Spoiler: Highlight to view
Spoiler: Highlight to view
Spoiler: Highlight to view
Spoiler: Highlight to view

Pages