MCreator 1.8 not working

4 posts / 0 new
Last post
Offline
Last seen: 1 year 3 months ago
Joined: 10/15/2014 - 21:05
Gems: 0
MCreator 1.8 not working

So I try to do anything and then run test environment and this appears in the gradle log: FAILURE: Build failed with an exception.
* What went wrong:
java.io.FileNotFoundException: C:\Pylo\MCreator157\forge\.gradle\2.0\taskArtifacts\cache.properties (The system cannot find the file specified)
> C:\Pylo\MCreator157\forge\.gradle\2.0\taskArtifacts\cache.properties (The system cannot find the file specified)
* Try:
Run with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or --debug option to get more log output.
BUILD FAILED
Total time: 8.006 secs

I see something about forge 1.8 not being there, but I installed it and put in on my desktop. What should I do?



Offline
Last seen: 1 year 4 months ago
Joined: 10/12/2013 - 23:42
Gems: 0
I have exactly the same

I have exactly the same problem, hope someone find the answer...

hiddenbladez4's picture
Offline
Last seen: 1 year 11 months ago
Joined: 10/03/2014 - 04:51
Gems: 0
Reinstall MCreator. It can't

Reinstall MCreator. It can't find the file "cache.properties".

Offline
Last seen: 7 months 2 weeks ago
Joined: 04/14/2016 - 22:45
Gems: 0
hahaha haha ha. I don't know

hahaha haha ha. I don't know if you see this, but in the same folder of the error (C:\Pylo\MCreator157\forge\.gradle\2.0\taskArtifacts\) "have the "cache.proprerties.lock". Just rename this archive to "cache.properties" but do this with a copy, if this don't solves, you will have the original file for security.