MCreator Not Fully Opening

1 post / 0 new
Offline
Last seen: 1 year 10 months ago
Joined: 07/01/2015 - 21:31
Gems: 0
MCreator Not Fully Opening

Help! I can't get MCreator to open.

The stuff in Console:

>BOOTING UP GRADLE...
>Data loaded, MCreator gradle console ready [ver 1.007]! [boot took 13 milliseconds]
>RIGHT click once to copy log to the clipboard or twice to clear the log.
>=========================================================================================================================
>Executing gradle command: cleanCache clean setupDecompWorkspace --refresh-dependencies
>Microsoft Windows [Version 6.3.9600]
>(c) 2013 Microsoft Corporation. All rights reserved.
>C:\Pylo\MCreator156>cd forge
>C:\Pylo\MCreator156\forge>SET "JAVA_HOME=C:\Pylo\MCreator156\jdk\"
>C:\Pylo\MCreator156\forge>SET JAVA_EXE=%JAVA_HOME%\bin\java.exe
>C:\Pylo\MCreator156\forge>SET PATH=%JAVA_HOME%\bin\;%PATH%
>C:\Pylo\MCreator156\forge>gradlew cleanCache clean setupDecompWorkspace --refresh-dependencies
>****************************
> Powered By MCP:             
> http://mcp.ocean-labs.de/   
> Searge, ProfMobius, Fesh0r, 
> R4wk, ZeuX, IngisKahn, bspkrs
> MCP Data version : unknown
>****************************
>:cleanCache
>:clean
>:extractMcpData
>:getVersionJson
>:extractUserDev
>:genSrgs
>:extractNatives
>:getAssetsIndex
>:getAssets
>Current status: 0/686   0%
>Current status: 42/686   6%
>Current status: 110/686   16%
>Current status: 149/686   21%
>Current status: 253/686   36%
>Current status: 262/686   38%
>Current status: 338/686   49%
>Current status: 360/686   52%
>Current status: 387/686   56%
>Current status: 412/686   60%
>Current status: 456/686   66%
>Current status: 476/686   69%
>Current status: 528/686   76%
>Current status: 555/686   80%
>Current status: 618/686   90%
>Current status: 655/686   95%
>Current status: 681/686   99%
>:makeStart
>[ant:javac] warning: [options] bootstrap class path not set in conjunction with -source 1.6
>[ant:javac] 1 warning
>:downloadMcpTools
>:downloadClient
>:downloadServer
>:mergeJars
>:deobfuscateJar
>Applying SpecialSource...
>Applying Exceptor...

It says on the workshop:

Downloading Forge (Tick)

Installing Forge (Loading)

It never loads! D:

 

 

Edited by: The Cheese Nub on 07/01/2015 - 21:39