:reobf ERROR!

2 posts / 0 new
Last post
Offline
Last seen: 3 weeks 3 days ago
Joined: 04/12/2015 - 14:02
Gems: 1
:reobf ERROR!

>:compileApiJava UP-TO-DATE
>:processApiResources UP-TO-DATE
>:apiClasses UP-TO-DATE
>:sourceMainJava
>:compileJava
>:processResources
>:classes
>:jar
>:compileTestJava UP-TO-DATE
>:processTestResources UP-TO-DATE
>:testClasses UP-TO-DATE
>:test UP-TO-DATE
>:extractMcpData UP-TO-DATE
>:getVersionJson
>:extractUserDev UP-TO-DATE
>:genSrgs SKIPPED
>:reobf FAILED
>FAILURE: Build failed with an exception.
>* What went wrong:
>Execution failed for task ':reobf'.
>> MALFORMED
>* Try:
>Run with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or --debug option to get more log output.
>BUILD FAILED
>Total time: 13.087 secs
>C:\Pylo\MCreator156\forge>
>Task completed with return code 0 in 14101 milliseconds
>Task return code check OK!

 

I'm having this error when I add an item! PLEASE HELP!!!



Offline
Last seen: 2 months 1 week ago
Joined: 04/25/2015 - 14:22
Gems: 0
Hi,

Hi,

I've deleted all my mod textures and workspaces and it worked again. Therefor I had to go to forge/build/resources/main/assets and forge/src/main/resources/assets and delete every folder and user/textures.


As far as I've heard it's a problem if there is a symbol anywhere in one of your mods that is not part of Ascii (American Standard Code for Information Interchange, see wikipedia). That's everything I've heard about.

You should look through every of your workspaces and find a symbol that doesn't fit there. I'm not sure either :/

At least deleting everything helped me.

Greetings from Germany,

Crypto