Export Crash

4 posts / 0 new
Last post
Offline
Last seen: 1 year 8 months ago
Joined: 06/10/2015 - 03:20
Gems: 0
Export Crash

Whenever i export my mod, it crashes without even saying something. Please Help!

Btw heres my first post

Here's the code

>BOOTING UP GRADLE...
>Data loaded, MCreator gradle console ready [ver 1.007]! [boot took 4 milliseconds]
>RIGHT click once to copy log to the clipboard or twice to clear the log.
>=========================================================================================================================
>Executing gradle command: build
>Microsoft Windows [Version 6.1.7600]
>Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation.  All rights reserved.
>C:\Pylo\MCreator156>cd forge
>C:\Pylo\MCreator156\forge>SET "JAVA_HOME=C:\Pylo\MCreator156\jdk\"
>C:\Pylo\MCreator156\forge>SET JAVA_EXE=%JAVA_HOME%\bin\java.exe
>C:\Pylo\MCreator156\forge>SET PATH=%JAVA_HOME%\bin\;%PATH%
>C:\Pylo\MCreator156\forge>gradlew build
>****************************
> Powered By MCP:             
> http://mcp.ocean-labs.de/   
> Searge, ProfMobius, Fesh0r, 
> R4wk, ZeuX, IngisKahn, bspkrs
> MCP Data version : unknown
>****************************
>:downloadClient
>FAILURE: Build failed with an exception.
>* What went wrong:
>java.io.FileNotFoundException: C:\Pylo\MCreator156\forge\.gradle\2.0\taskArtifacts\cache.properties (The system cannot find the file specified)
>> C:\Pylo\MCreator156\forge\.gradle\2.0\taskArtifacts\cache.properties (The system cannot find the file specified)
>* Try:
>BUILD FAILED
>Run with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or --debug option to get more log output.
>Total time: 17.874 secs

 

PLEASE COMMENT ASAP. #Help!

Edited by: TheNightAttack on 06/10/2015 - 03:40


Offline
Last seen: 1 year 8 months ago
Joined: 06/10/2015 - 03:20
Gems: 0
bump pls comment now.

bump pls comment now.

 

sorry for the rush.

 

Offline
Last seen: 1 year 8 months ago
Joined: 04/03/2015 - 21:33
Gems: 0
Same thing happens to me!!! i

Same thing happens to me!!! i think it maybe a bug with 1.5.6, even the test env. wont boot

DarkCode's picture
Offline
Last seen: 8 months 1 week ago
Joined: 06/24/2015 - 01:16
Gems: 0
Go to C:\Pylo\MCreator156

Go to C:\Pylo\MCreator156\forge\.gradle\2.0\taskArtifacts and rename cache.properties.lock to cache.properties