Custom Model Bug?

1 post / 0 new
Offline
Last seen: 1 year 3 months ago
Joined: 03/23/2015 - 17:35
Gems: 0
Custom Model Bug?

I seem to get all of the bugs :C

I made a bird model, a bird mob and this happened:

C:\Pylo\MCreator155\forge\build\sources\java\mod\mcreator\mcreator_bird.java:270: error: variable Shape2 is already defined in class ModelBird
ModelRenderer Shape2;
              ^
C:\Pylo\MCreator155\forge\build\sources\java\mod\mcreator\mcreator_bird.java:110: error: cannot find symbol
RenderingRegistry.registerEntityRenderingHandler(mcreator_bird.Entitybird.class, new RenderLiving(new mcreator_bird.Modelbird(), 0){protected ResourceLocation getEntityTexture(Entity par1Entity){return new ResourceLocation("bird.png");}});
                                                                                                                  ^
  symbol:   class Modelbird
  location: class mcreator_bird
C:\Pylo\MCreator155\forge\build\sources\java\mod\mcreator\mcreator_bird.java:144: error: constructor EntityAIWander in class EntityAIWander cannot be applied to given types;
this.tasks.addTask(1, new EntityAIWander(this, 0.8D));
                      ^
  required: EntityCreature,double
  found: Entitybird,double
  reason: actual argument Entitybird cannot be converted to EntityCreature by method invocation conversion
3 errors
 
FAILURE: Build failed with an exception.
 
* What went wrong:
Execution failed for task ':compileJava'.
> Compilation failed; see the compiler error output for details.
 
* Try:
Run with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or --debug option to get more log output.
Picked up _JAVA_OPTIONS: -Djava.net.preferIPv4Stack=true
 
Help! D: