help. my custom lamp is not working

3 posts / 0 new
Last post
mtn dew 314's picture
Offline
Last seen: 8 months 3 days ago
Joined: 12/20/2014 - 05:43
Gems: -2
help. my custom lamp is not working

i made two blocks, a lamp that is on & a lamp that is off.
The lamp that is on relpaces itself with the lamp that is off only if there is no redstone signal. 
The lamp that is off replaces itself with the lamp that is on only if there is a redstone signal.
both of them have the "can provide power" button on.
both of them have the hardness and resistance of a normal redstone lamp.
the lamp that is on drops the lamp that is off.
the lamp that is on is upposed to provides the same light level as a normal redstone lamp but it doesnt for some reason.

everything is like a normal redstone lamp (except the texture) but i keep getting this error message. i tried to go to the file and change it but it always changes it back even if i reload after changing it.

C:\Pylo\MCreator155\forge\build\sources\java\mod\mcreator\mcreator_lampOn.java:168: error: 'else' without 'if'
else if(Block.getIdFromBlock(l) > 0 && l.canProvidePower()){
^
1 error
 
FAILURE: Build failed with an exception.
 
* What went wrong:
Execution failed for task ':compileJava'.
> Compilation failed; see the compiler error output for details.
 
* Try:
Run with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or --debug option to get more log output.
Edited by: mtn dew 314 on 03/23/2015 - 02:05


xXMCXx's picture
Offline
Last seen: 4 hours 18 min ago
Joined: 12/27/2013 - 21:01
Gems: 382
@mtn dew 314 I think this

@mtn dew 314 I think this might be an issue on mcreators side.

Moderator

mtn dew 314's picture
Offline
Last seen: 8 months 3 days ago
Joined: 12/20/2014 - 05:43
Gems: -2
RE:@mtn dew 314 I think this

@xXMCXx yay! i found a bug.
plz fix it a want my lamp

I love redstone
I live redstone
I bleed redstone
I AM A REDSTONER!!