Gui Button doesn't work with "execute commands"

7 posts / 0 new
Last post
Offline
Last seen: 2 years 6 months ago
Joined: 01/31/2015 - 23:50
Gems: 0
Gui Button doesn't work with "execute commands"

Hi, have a good day. Thanks for reading and helping me out.

First of all, You have to know that I dont want to use the other options more than "execute commands", of the Gui's.

That lead us to the root problem, I want to execute commands from plugins, like denizen or world edit, with this option of "execute commands"

I Started with something simple, no mods, no plugins, just a "/Time set 0" on a button of commands, I got the follow error On Single Player

log:

>===================================================================================================================
>Executing gradle command: runClient
>Microsoft Windows [Versi¢n 6.1.7600]
>Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. Reservados todos los derechos.
>C:\Pylo\MCreator154>cd forge
>C:\Pylo\MCreator154\forge>SET "JAVA_HOME=C:\Pylo\MCreator154\jdk\"
>C:\Pylo\MCreator154\forge>SET JAVA_EXE=%JAVA_HOME%\bin\java.exe
>C:\Pylo\MCreator154\forge>SET PATH=%JAVA_HOME%\bin\;%PATH%
>C:\Pylo\MCreator154\forge>gradlew runClient
>****************************
> Powered By MCP:             
> Searge, ProfMobius, Fesh0r, 
> R4wk, ZeuX, IngisKahn, bspkrs
> MCP Data version : unknown
>****************************
>:compileApiJava UP-TO-DATE
>:processApiResources UP-TO-DATE
>:apiClasses UP-TO-DATE
>:sourceMainJava UP-TO-DATE
>:compileJava
>:processResources UP-TO-DATE
>:classes
>:jar UP-TO-DATE
>:getVersionJson
>:extractUserDev UP-TO-DATE
>:extractNatives UP-TO-DATE
>:copyNativesLegacy UP-TO-DATE
>:getAssetsIndex
>:getAssets
>:makeStart SKIPPED
>:runClient
>[12:33:38] [main/INFO] [GradleStart]: Extra: []
>[12:33:38] [main/INFO] [GradleStart]: Running with arguments: [--userProperties, {}, --accessToken, {REDACTED}, --assetIndex, 1.7.10, --assetsDir, C:/Users/Administrador/.gradle/caches/minecraft/assets, --version, 1.7.10, --tweakClass, cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker, --tweakClass, net.minecraftforge.gradle.GradleStartCommon$GradleStartTweaker]
>[12:33:38] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker
>[12:33:38] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Using primary tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker
>[12:33:38] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name net.minecraftforge.gradle.GradleStartCommon$GradleStartTweaker
>[12:33:38] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker
>[12:33:38] [main/INFO] [FML]: Forge Mod Loader version 7.10.85.1230 for Minecraft 1.7.10 loading
>[12:33:38] [main/INFO] [FML]: Java is Java HotSpot(TM) Client VM, version 1.7.0_60, running on Windows 7:x86:6.1, installed at C:\Pylo\MCreator154\jdk\jre
>[12:33:38] [main/INFO] [FML]: Managed to load a deobfuscated Minecraft name- we are in a deobfuscated environment. Skipping runtime deobfuscation
>[12:33:38] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class net.minecraftforge.gradle.GradleStartCommon$GradleStartTweaker
>[12:33:38] [main/INFO] [GradleStart]: Injecting location in coremod cpw.mods.fml.relauncher.FMLCorePlugin
>[12:33:38] [main/INFO] [GradleStart]: Injecting location in coremod net.minecraftforge.classloading.FMLForgePlugin
>[12:33:38] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker
>[12:33:38] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLDeobfTweaker
>[12:33:38] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker
>[12:33:38] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker
>[12:33:38] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.relauncher.CoreModManager$FMLPluginWrapper
>[12:33:38] [main/ERROR] [FML]: The binary patch set is missing. Either you are in a development environment, or things are not going to work!
>[12:33:40] [main/ERROR] [FML]: FML appears to be missing any signature data. This is not a good thing
>[12:33:40] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.relauncher.CoreModManager$FMLPluginWrapper
>[12:33:40] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLDeobfTweaker
>[12:33:40] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.TerminalTweaker
>[12:33:40] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.TerminalTweaker
>[12:33:40] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Launching wrapped minecraft {net.minecraft.client.main.Main}
>[12:33:41] [main/INFO]: Setting user: Player282
>[12:33:42] [Client thread/INFO]: LWJGL Version: 2.9.1
>[12:33:43] [Client thread/INFO] [MinecraftForge]: Attempting early MinecraftForge initialization
>[12:33:43] [Client thread/INFO] [FML]: MinecraftForge v10.13.2.1230 Initialized
>[12:33:43] [Client thread/INFO] [FML]: Replaced 182 ore recipies
>[12:33:43] [Client thread/INFO] [MinecraftForge]: Completed early MinecraftForge initialization
>[12:33:43] [Client thread/INFO] [FML]: Searching C:\Pylo\MCreator154\forge\eclipse\mods for mods
>[12:33:45] [Client thread/INFO] [TestEnvironmentMod]: Mod TestEnvironmentMod is missing the required element 'name'. Substituting TestEnvironmentMod
>[12:33:45] [Client thread/INFO] [FML]: Forge Mod Loader has identified 4 mods to load
>[12:33:45] [Client thread/INFO] [FML]: Attempting connection with missing mods [mcp, FML, Forge, TestEnvironmentMod] at CLIENT
>[12:33:45] [Client thread/INFO] [FML]: Attempting connection with missing mods [mcp, FML, Forge, TestEnvironmentMod] at SERVER
>[12:33:45] [Client thread/INFO]: Reloading ResourceManager: Default, FMLFileResourcePack:Forge Mod Loader, FMLFileResourcePack:Minecraft Forge, FMLFileResourcePack:TestEnvironmentMod
>[12:33:45] [Client thread/WARN]: ResourcePack: ignored non-lowercase namespace: %s in %s
>[12:33:45] [Client thread/WARN]: ResourcePack: ignored non-lowercase namespace: %s in %s
>[12:33:45] [Client thread/WARN]: ResourcePack: ignored non-lowercase namespace: %s in %s
>[12:33:45] [Client thread/WARN]: ResourcePack: ignored non-lowercase namespace: %s in %s
>[12:33:45] [Client thread/WARN]: ResourcePack: ignored non-lowercase namespace: %s in %s
>[12:33:45] [Client thread/WARN]: ResourcePack: ignored non-lowercase namespace: %s in %s
>[12:33:45] [Client thread/WARN]: ResourcePack: ignored non-lowercase namespace: %s in %s
>[12:33:45] [Client thread/WARN]: ResourcePack: ignored non-lowercase namespace: %s in %s
>[12:33:45] [Client thread/WARN]: ResourcePack: ignored non-lowercase namespace: %s in %s
>[12:33:45] [Client thread/INFO] [FML]: Processing ObjectHolder annotations
>[12:33:45] [Client thread/INFO] [FML]: Found 341 ObjectHolder annotations
>[12:33:45] [Client thread/INFO] [FML]: Configured a dormant chunk cache size of 0
>[12:33:45] [Client thread/INFO] [FML]: Applying holder lookups
>[12:33:45] [Client thread/INFO] [FML]: Holder lookups applied
>[12:33:46] [Sound Library Loader/INFO] [STDOUT]: [paulscode.sound.SoundSystemLogger:message:69]: 
>[12:33:46] [Sound Library Loader/INFO] [STDOUT]: [paulscode.sound.SoundSystemLogger:message:69]: Starting up SoundSystem...
>[12:33:46] [Thread-5/INFO] [STDOUT]: [paulscode.sound.SoundSystemLogger:message:69]: Initializing LWJGL OpenAL
>[12:33:46] [Thread-5/INFO] [STDOUT]: [paulscode.sound.SoundSystemLogger:message:69]:     (The LWJGL binding of OpenAL.  For more information, see http://www.lwjgl.org)
>[12:33:46] [Thread-5/INFO] [STDOUT]: [paulscode.sound.SoundSystemLogger:message:69]: OpenAL initialized.
>[12:33:46] [Sound Library Loader/INFO] [STDOUT]: [paulscode.sound.SoundSystemLogger:message:69]: 
>[12:33:46] [Sound Library Loader/INFO]: Sound engine started
>[12:33:48] [Client thread/INFO]: Created: 512x256 textures/blocks-atlas
>[12:33:48] [Client thread/INFO]: Created: 256x256 textures/items-atlas
>[12:33:48] [Client thread/INFO] [FML]: Forge Mod Loader has successfully loaded 4 mods
>[12:33:48] [Client thread/INFO]: Reloading ResourceManager: Default, FMLFileResourcePack:Forge Mod Loader, FMLFileResourcePack:Minecraft Forge, FMLFileResourcePack:TestEnvironmentMod
>[12:33:48] [Client thread/WARN]: ResourcePack: ignored non-lowercase namespace: %s in %s
>[12:33:48] [Client thread/WARN]: ResourcePack: ignored non-lowercase namespace: %s in %s
>[12:33:48] [Client thread/WARN]: ResourcePack: ignored non-lowercase namespace: %s in %s
>[12:33:48] [Client thread/WARN]: ResourcePack: ignored non-lowercase namespace: %s in %s
>[12:33:48] [Client thread/WARN]: ResourcePack: ignored non-lowercase namespace: %s in %s
>[12:33:48] [Client thread/WARN]: ResourcePack: ignored non-lowercase namespace: %s in %s
>[12:33:48] [Client thread/WARN]: ResourcePack: ignored non-lowercase namespace: %s in %s
>[12:33:48] [Client thread/WARN]: ResourcePack: ignored non-lowercase namespace: %s in %s
>[12:33:48] [Client thread/WARN]: ResourcePack: ignored non-lowercase namespace: %s in %s
>[12:33:48] [Client thread/INFO]: Created: 256x256 textures/items-atlas
>[12:33:48] [Client thread/INFO]: Created: 512x256 textures/blocks-atlas
>[12:33:48] [Client thread/INFO] [STDOUT]: [paulscode.sound.SoundSystemLogger:message:69]: 
>[12:33:48] [Client thread/INFO] [STDOUT]: [paulscode.sound.SoundSystemLogger:message:69]: SoundSystem shutting down...
>[12:33:48] [Client thread/INFO] [STDOUT]: [paulscode.sound.SoundSystemLogger:importantMessage:90]:     Author: Paul Lamb, www.paulscode.com
>[12:33:48] [Client thread/INFO] [STDOUT]: [paulscode.sound.SoundSystemLogger:message:69]: 
>[12:33:48] [Sound Library Loader/INFO] [STDOUT]: [paulscode.sound.SoundSystemLogger:message:69]: 
>[12:33:48] [Sound Library Loader/INFO] [STDOUT]: [paulscode.sound.SoundSystemLogger:message:69]: Starting up SoundSystem...
>[12:33:49] [Thread-7/INFO] [STDOUT]: [paulscode.sound.SoundSystemLogger:message:69]: Initializing LWJGL OpenAL
>[12:33:49] [Thread-7/INFO] [STDOUT]: [paulscode.sound.SoundSystemLogger:message:69]:     (The LWJGL binding of OpenAL.  For more information, see http://www.lwjgl.org)
>[12:33:49] [Thread-7/INFO] [STDOUT]: [paulscode.sound.SoundSystemLogger:message:69]: OpenAL initialized.
>[12:33:49] [Sound Library Loader/INFO] [STDOUT]: [paulscode.sound.SoundSystemLogger:message:69]: 
>[12:33:49] [Sound Library Loader/INFO]: Sound engine started
>[12:33:59] [Server thread/INFO]: Starting integrated minecraft server version 1.7.10
>[12:33:59] [Server thread/INFO]: Generating keypair
>[12:33:59] [Server thread/INFO] [FML]: Injecting existing block and item data into this server instance
>[12:33:59] [Server thread/INFO] [FML]: Applying holder lookups
>[12:33:59] [Server thread/INFO] [FML]: Holder lookups applied
>[12:33:59] [Server thread/INFO] [FML]: Loading dimension 0 (New World) (net.minecraft.server.integrated.IntegratedServer@169ea64)
>[12:33:59] [Server thread/INFO] [FML]: Loading dimension 1 (New World) (net.minecraft.server.integrated.IntegratedServer@169ea64)
>[12:33:59] [Server thread/INFO] [FML]: Loading dimension -1 (New World) (net.minecraft.server.integrated.IntegratedServer@169ea64)
>[12:33:59] [Server thread/INFO]: Preparing start region for level 0
>[12:34:00] [Server thread/INFO]: Preparing spawn area: 56%
>[12:34:01] [Server thread/INFO]: Changing view distance to 8, from 10
>[12:34:01] [Netty Client IO #0/INFO] [FML]: Server protocol version 1
>[12:34:01] [Netty IO #1/INFO] [FML]: Client protocol version 1
>[12:34:01] [Netty IO #1/INFO] [FML]: Client attempting to join with 4 mods : mcp@9.05,FML@7.10.85.1230,Forge@10.13.2.1230,TestEnvironmentMod@1.0
>[12:34:01] [Netty IO #1/INFO] [FML]: Attempting connection with missing mods [] at CLIENT
>[12:34:01] [Netty Client IO #0/INFO] [FML]: Attempting connection with missing mods [] at SERVER
>[12:34:01] [Client thread/INFO] [FML]: [Client thread] Client side modded connection established
>[12:34:01] [Server thread/INFO] [FML]: [Server thread] Server side modded connection established
>[12:34:02] [Server thread/INFO]: Player282[local:E:be909269] logged in with entity id 394 at (-9.736411947735496, 71.0, 259.986411009655)
>[12:34:02] [Server thread/INFO]: Player282 joined the game
>[12:34:06] [Client thread/INFO]: [CHAT] Opened Gui
>[12:34:08] [Client thread/INFO]: [CHAT] You do not have permission to use this command
 

 



Offline
Last seen: 1 year 12 months ago
Joined: 05/16/2014 - 13:42
Gems: 0
Simple you don't have the

Simple you don't have the needet permision open your world in Lan enable cheats and it will work

No longer using MCreator

Offline
Last seen: 1 year 12 months ago
Joined: 05/16/2014 - 13:42
Gems: 0
*needed permission

*needed permission

No longer using MCreator

Offline
Last seen: 2 years 6 months ago
Joined: 01/31/2015 - 23:50
Gems: 0
Thanks for your quick answer!

Thanks for your quick answer! but that's not the problem, It's already on cheat mode on.

Offline
Last seen: 1 year 12 months ago
Joined: 05/16/2014 - 13:42
Gems: 0
But that's the error you get

But that's the error you get
>[12:34:08] [Client thread/INFO]: [CHAT] You do not have permission to use this command

No longer using MCreator

Offline
Last seen: 2 years 6 months ago
Joined: 01/31/2015 - 23:50
Gems: 0
aja.. so what could it be

aja.. so what could it be then?

Offline
Last seen: 2 months 1 week ago
Joined: 07/17/2015 - 02:01
Gems: 0
I know this question was

I know this question was asked a while ago, but I just figured it out myself. Edit the code of the element, hit "Find", type "command", and when you see your command, you should see a line of code before that says something like "MinecraftServer.getServer();if(minecraftserver!=null)minecraftserver.getCommandManager().executeCommand...". Where it says "if(minecraftserver!=null)", change it to "if(!world.isRemote)". That should fix your problem. (repeat this for every command)