i cant compile a new mob

4 posts / 0 new
Last post
Offline
Last seen: 1 year 10 months ago
Joined: 01/10/2015 - 04:26
Gems: 0
i cant compile a new mob

i made 2 mobs and the first one had no problems and now the second one has problems compling i made shure i did the same steps but it stil wont come pile i keep on getting this  

C:\Pylo\MCreator154\forge\build\sources\java\mod\mcreator\mcreator_patrick.java:110: error: cannot find symbol
> RenderingRegistry.registerEntityRenderingHandler(mcreator_patrick.Entitypatrick.class, new RenderLiving(new mcreator_patrick.Modelpatirck(), 0){protected ResourceLocation getEntityTexture(Entity par1Entity){return new ResourceLocation("unnamed (1).png");}});
>                                                                                                                            ^
>  symbol:   class Modelpatirck
>  location: class mcreator_patrick
>1 error
>:compileJava FAILED
>FAILURE: Build failed with an exception.
>* What went wrong:
>Execution failed for task ':compileJava'.
>> Compilation failed; see the compiler error output for details.
>* Try:
>Run with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or --debug option to get more log output.
>BUILD FAILED
>Total time: 11.345 secs
>C:\Pylo\MCreator154\forge>
>Task completed with return code 0 in 11830 milliseconds
 
Edited by: aman2499 on 01/11/2015 - 19:28


Offline
Last seen: 2 years 8 months ago
Joined: 01/12/2015 - 09:39
Gems: 0
if you used techne the parts

if you used techne the parts for the models are named like shape1, shape2, shape3 etc. or part1, part2, part3 if they are MCreator will come up with errors if you do not rename parts :\

Offline
Last seen: 2 years 8 months ago
Joined: 01/12/2015 - 09:39
Gems: 0
RE:if you used techne the parts

@Ghostslayer9

EDIT: techne will not name parts like part1, part2 etc. like if you name something like that like part1 etc. it may come up with errors also.

Offline
Last seen: 1 year 10 months ago
Joined: 01/10/2015 - 04:26
Gems: 0
thanks :)

thanks :)